Válasszon színt a gyerekszobában

Válasszon színt a gyerekszobában

Kiválasztásakor a színek a gyermek szobájába – nem könnyű feladat, ami néha elgondolkodtató is tapasztalt szülők.
2
A tudomány már régóta bizonyított, hogy a szín jelentősen befolyásolja az érzelmi állapot a személy, és a hosszú távú tartózkodásra a szobában, amelynek színe gerjeszti vagy gátolja, hogy hátrányosan befolyásolja a psziché. Ezért a szülők a regenerációs a gyermek szobájában kell figyelni, hogy ne csak arra a tényre, hogy milyen anyagból készült gyermek bútorok, hanem, hogy milyen színkombinációk szervez hely, ahol élni baba. Amikor kiválasztunk belső szín gyermek, emlékeztetni kell arra, hogy a gyermek hajlamosabb a külső ingerekre, mint egy felnőtt férfi alakult.
Színes belsőépítészeti gyermek legyen jelentősen eltér a tervezési más épületek. A gyermeknek meg kell érvényesülnie világos, de nem feltűnő nyugtató színekkel. Bármi legyen is a napos oldalon a szoba, akár nem, a színek kombinációja a belső legyen harmonikus.

A legjobb megoldás – kombinációja meleg és hideg színek. Preferált meleg paletta pasztell árnyalatok. Például, sárga és narancs színekben nem kell venni túl fényes. A belső gyermek ruha, halványsárga, citrom-tejszín, kukorica, körte, sütőtök, tégla. Mindezek árnyalatok elég fényesek ahhoz, hogy vizsgálja meg, és nem gyakorolnak nyomást a psziché, a gyermek.

Ne feledje, hogy még híg, sárga és narancssárga színek is, hogy a gyermek rendkívül aktív. Ezért, amikor kiválasztják a színek a belső gyermek figyelembe kell vennie a természet a gyermek. alkalmas színskála csendesebb mobil és energikus gyerekek. Kiválaszthatja a lágy vagy több kontrasztos kombinációban. Például, a kék és sötétkék ad egy kontrasztos kombinációt, mint a fény kék és világosszürke

Ami a számos alapvető színek a belső, majd ennek alapján tudjuk, hogy egy vagy két színben, majd hasonló árnyalatú színű. Több kontrasztos kiegészítők formájában kérelmek a falakon, képek vagy csak párnák kiegészítik és felvidít a belső.

A gyerekek szeretik a tengeri stílusban. Ez használ kék és tónusokat. Ahhoz, hogy a szoba nem tűnt túl hideg, akkor adjunk hozzá egy halvány sárga és árnyalatai homok. Továbbá, a fehér kell használni egy tengeri stílusban.
Egy kis piros teszi a belső sokkal érdekesebb gyerek. De nem kap végzett el a vörös: meg kell mértékkel. Az árnyalatú piros ne legyen túl skarlát. Ha úgy dönt, piros kiegészítők előnyben kell részesíteni bordó árnyalatok.