Pri egyéb tényező ablak mellé jobb adni, egy asztal rajz vagy asztalon

Pri egyéb tényező ablak mellé jobb adni, egy asztal rajz vagy asztalon. Lehet, hogy csak egy asztal, ha a hely megengedi, vagy integrálva egy ágy és egy szekrény / rack kivitel, fontos elvet – az egész “munka a szemét”, hogy összpontosítson a területen napfény.
detsk40
Tervezz egy gyermek szobájában
Megjelent: 2013/12/03 (1488 olvasás)
Az idő nagy részében a gyermek tölti a szobájában. Ezért fontos, hogy felszerelni, hogy megfelelő. Ahhoz, hogy a gyerek volt, szép és kényelmes benne. Amikor kiválasztunk egy szobában a gyermek figyelmét, hogy ez legyen világos és nagy. Csak azért, hogy képes legyen szellőztetni azt. És természetesen figyelembe kell venni a gyermek életkorát. Magától értetődik, hogy minden évben az a gyermek érdekeit egészen más, és a gyermek 5 éves, nem érdekli egy szobát egy kétéves gyerek. De ez nem jelenti azt, hogy minden évben meg kell átszervezéséről a szobában.

Íme néhány tipp és kezelésére vonatkozó iránymutatásokat a gyermekek berendezés.

Az óvodások.

Gyermekek óvodáskortól a legjobb felhívni a szoba meleg pasztellszínek, mint a gyermekek idegrendszeri, ebben a korban, ez nagyon sérülékeny és ingerlékeny. A fő része a szoba legyen monoton, és színes, de néhány a bútorok és kiegészítők közül választhat telített élénk színeket. A helyiség több lehetősége van világítás: mennyezeti és asztali lámpák. Is, akkor tesz egy speciális lámpa használható éjjel, mivel néhány gyermek fél a sötétben. Ha a gyermek allergiás, ne feledje, hogy a helyiség az ilyen gyermek, felesleges teher bútorok. Ahelyett, hogy egy vastag puha szőnyegen, a legjobb, hogy egy szőtt szőnyeg. Ahelyett, hogy nehéz függönyök, árnyékolók illik. Ez megkönnyíti a tisztítást a szoba, és kevés a por felhalmozódását. A szoba lehet állítani a gyermekek sportkomplexum. Doing ez lehetséges, és a kisgyermekek, az év során. Általában a gyerekek játszanak a kamatot is. Természetesen felügyelete alatt szüleiket vagy más felnőttet. Sportkomplexum, erősíti az izmokat és a koordináció a gyereket. Igen, és ez elegendő hosszú ideig. Ez csak akkor szükséges, hogy megszilárdítsa az összetett is, hogy biztonságban van.

Gyerekek 3 éves korig, mint általában, nagyon mozgékony, és az összes eltöltött idő a játék. Érdekli őket a képregényeket színes és érdekes karakterek. Ezért lehetőség van arra, hogy telített a szobában a kép attribútumokat. Például, bottal a dekorációs matricák (a falra, szekrény, stb.) A másik tényező az, hogy a gyerekek ebben a korban próbálják mindent a fogat. Ezért próbálja kiválasztani bútorok természetes anyagokból készült. Hasonlóképpen, az összes háztartási cikkek, amelyek az óvodai biztonságosnak kell lennie – stabil és éles szélek nélküli. Mivel a gyerekek ebben a korban nagyon kíváncsiak, és így sérülést okozhat magukat.

Gyermekek 3-6 éves, és már rabja a többi játék. Ezért, az ágy lehet cserélni, például, hogy szállít egy normális felnőtt vagy ágy – tetőtérben, lehet formájában egy hajó vagy egy sátorban. A gyerek lesz érdekes, nem csak játszani, hanem aludni az ágyon. Természetesen szem előtt tartani a biztonsági minden elem a szobában.