Bútorok gyermekek Marine lehetőleg fehér

Bútorok gyermekek Marine lehetőleg fehér. És ne feledkezzünk meg a csíkot. Ezt fel lehet használni, mint az aktív, a textil- és sok elemekkel.
065b3c8c7bc17cdda18e5da55974edf1
Az újszülöttek megfeleljen pasztellek és lágy színek: világoskék, világos türkiz, fehér, kék árnyalat, világos lila vagy halvány olíva. Ezek közel színű kontrasztos babaágy színek kombinálhatók teljesen olyan változatokat. Ami a bútorok egy óvoda, ott megfelel mindkét fényes fehér bútorok és sötét fából készült bútorok.

Egy szokatlan megközelítés színezni a falak a gyerekszobában: zökkenőmentes átmenet a színek azúr kék lehet tenni a hullámok formájában. Ez az opció használható a belső gyermek a tengeri témát.

A kombináció a sötét kék-szürke és világos színű bútorokkal tejjel – egy másik népszerű lehetőség tervezzen egy gyerekszoba. Pasztell sárga árnyalat a kis díszítéssel hozzá fényerejét a belső.

A világosabb változata bejegyzésének a gyermek babaágy szobájába – kombinációja fukszia és sárga pasztell árnyalatok. Ez a belső, mint a lányok. Fuchsia nem érdemes a tiszta formában, különösen a szín a falakon. Az uralkodó szín ebben a szobában kell lennie halványsárga.

Az idősebb gyermekek, a kombináció a ragyogó kék és rózsaszín. Kiegészítő szín a belső működhet kék. Egy gyermek számára a zöld árnyalatok, akkor olíva színű. Ők jól megy a kék, barna és fehér színben.

Azok számára, akik még mindig úgy döntött, hogy a baba a piros szín, adhat tanácsot, hogy barna. Ez semlegesíti a világos színű, és hozzon létre egy meleg és kényelmes légkört a szobában. Rózsaszín és barna – ez alapvetően a kontrasztot a világos és sötét. Ez az opció gyakran használják bő dísztárgy: borsó, polcok, virág rajz. Csakúgy, mint a fekete-fehér belső, épül a kontraszt, a forma kiemelt szerepet.
Gyermek szobájában a tizenévesek 16 év alatti multifunkciós bölcsők ajánljuk festeni, egy gazdagabb tartományban, mint a gyermekek részére 11 éves korig. Most a gyermek nagykorúvá válik, hogy megvan a saját véleménye, az ízérzés, és azt akarja, hogy a belső gyermek szobájában saját.

A színek a gyermekek tini szoba bonyolultabb. Közülük azonos gyerekes naivitás. A színek tökéletesen kombinálható a belső, akkor választhat minden vízszintes vonal. Most a belső tizenéves szoba absztrakció, a vízszintes és függőleges csíkok, körök.

Átalakítása a gyerekszobában, nagyon fontos, hogy a megközelítés, hogy a színek megválasztása, hogy lesz festve belső. Dulux cég vigyázott a gyermekek biztonsága, és egy speciális festék gyerekszobák Dulux gyerek szoba. Ez matt víz-diszperziós festék fal és a mennyezet, amely multifunkciós bölcsők összetételében tartalmazza ezüst ionokat baktériumölő hatása. A festék olyan erős, hogy ellen tud állni az aktív gyermekek játékait. A bevonat ellenáll a mosás enyhe tisztítószerrel, tökéletesen mosott foltok gyümölcslé, kávé, stb Nagyon könnyen alkalmazható, fröcskölés és csöpög, hogy kiváló fedőképesség. Ez gyorsan szárad, és nem rendelkezik egy éles szaga.