Az első hónapban a szülés után több, mint bármi mást szeretne pihenni és aludni

Az első hónapban a szülés után több, mint bármi mást szeretne pihenni és aludni. És a férjem lenne kényelmetlen felkelni éjjel ágyba, a takarmány a medve, majd õt, és így többször is az éjszaka … Félek, aztán ez a szörnyű szülés utáni depresszió, amely úgy megijedtem szülés előtt, bölcső nincs kiiktatva oldalamon . És Bear azonnal megkapta a teljes szoptatás, és mi nyugodt és mély alvást. Az a tény, hogy egy ilyen álmatlan éjszaka a baba, a férjem még mindig nem tanult. Az első hónapban kezdődött Bear aludni egész éjjel. Minden alkalommal, amikor akar enni, nem ébredt fel, finoman lökdösni kezelni, vagy kapcsolja be a fejét, és én csak nem nyitotta ki a szemét, hogy neki a mellkasán, és továbbra is aludni.
31334
Aztán van olyan sok fontos dolog, hogy a csúszka gyakran egyszerűen elfelejtette, hogy enni, így a fő hatalom ebben az időszakban a baba megkapja az éjszakai etetést, amikor senki és semmi nem vonja el a figyelmet az étkezés.
Természetesen van még néhány árnyalatokat.

Először is, a biztonság. Minden anyák, akik nem fogyasztanak alkoholt, kábítószer vagy altatók, alvás több mint érzékeny, és így anyám soha “prispit” a gyermek bölcső. Az apa egy kicsit nehezebb. Itt minden nagyon egyéni. Azt lehet mondani, hogy a szülés után Bear 07:00 aludt a karját a férje, vagy inkább mindketten aludtak, és egész idő alatt az újonnan apa nem valami, ami nem tesz gyermeke sem tudta mozgatni a kezét. És tudtam pihenni.

Általában azok, akik gyakorolják a co-alszik a baba bölcső, ágyba a következő módon – apa egy él, anyja a közepén, és a fal mellett a baba, vagy ha az ágy nagyon keskeny, hogy egy túl az ágyon egy baba (eltávolították a szokásos kiságy oldalai és amikor közel kerül a szülő heverő). Kisgyermek és tudunk összerakni, ha félsz, levágta a pápa egy kis tekercs (ha ő nem bánja, természetesen, és akkor mi lenne sértve).

Egy másik kényes kérdés pihenő és hintaszékek pici babáknak – hogyan lehet intim élet? Minden család dönt a kérdésben külön … de szerzett tapasztalataink alapján, mivel 3-5 hónap, éjszakai alvás a gyermek válik nagyon erős, és elalszik korai :) … Ezen kellemes megjegyzést, hadd szakítsa. Ha kérdése van, én válaszolok minden, és nagy öröm.

Tervezés életet a gyermek sok kezd hosszú születése előtt. Ez logikus – anya sokkal kényelmesebb, hogy visszatérjen a lakás teljesen kész a megjelenését a baba, hogy többet vásárolnak, mint amire szükség van, miután visszatért a kórházból, a kiadási időt és erőfeszítést, amelyet a leggyakrabban, és így nem túl sok. Tehát ne tegye ki a választás a bölcsőt a szekrényben – a vásárlás lehet rendelni pihenő és hintaszékek pici babáknak a férje és barátai, ha hajlandó követni a jeleket, és nem vásárolnak előre, de, hogy a döntést, és válassza ki a legjobb modell, mielőtt elhagyja a kórházat. Mi lesz? Gyerekágy vagy járóka egy inga-ágy, a rendszeres fa gyerekágy vagy kiságy csecsemőknek – úgy dönt.