Kiságy nem jön, vagy a mi közös álom

Kiságy nem jön, vagy a mi közös álom

Vagy inkább két héttel a szülés után, a férjem elment Ikea, és vettem egy csodálatos fa kiságy, festett, és díszített harang … Csak a mi újszülött fiát az első kísérlet, hogy ott úgy ordított, hogy ő azonnal Szabadulása kezelt kedvesen, és pántos felkötve anyámnak. Igaz, a “késés” (a szó egy szörnyű, nem úgy tűnik, hogy beszélni élő személy) gyermek után éjszakánként egy egyszemélyes ágy nem fogunk kezdeni. Bear született otthon, és miután egy bába engem a mellkason, az új ember, még hitte nincs hagyhatunk neki még egy pillanatra. Ágyunk volt Miskin ágy az első perctől kezdve az élete. Leszögezzük, hogy nem hívtalak senkit, főleg nem úgy vélik, kategorikusan, hogy minden anya kell gyakorolni együtt alvás, ez, mint mondják, IMHO, de azt lehet mondani, hogy miért a férjem és én is, mint oly sok modern szülő aludni a gyerek.
Ez természetes.
350_junior4
A kezdetektől fogva van, általában, és nem vetette fel ezt a kérdést, amikor a baba alszik? Természetesen velem. A születés után, súlyosbította, bocsánat az összehasonlítás, állati ösztönöket, az intuíciót, a finom illat, szag és az érintés. Érezze, mint egy igazi nő egy kölyök, a legcsekélyebb elválasztás tőle egy szörnyű szorongás. Észrevetted, hogy a kezedben egy lény, akinek az élete teljesen attól függ, neked, ebben a rövid pillanatban van, és neki az élet a születés előtt voltál neki az egész világegyetemet, és most
ez továbbra is fennáll. Nem véletlen az első évben egy gyermek életét kell tekinteni a folytatása a magzati élet. És a vágy, hogy ne hagyja a baba az éjszaka folyamán volt számomra teljesen természetes. Eleinte csak félek, és hirtelen hideg, és hirtelen fojtott, de általában lélegzik!?! By the way, az amerikai tudósok kimutatták, hogy együtt alvás a legjobb, hogy megvédje a gyermeket a SIDS. És akkor így használják, hogy éjszaka, ott volt, meleg, nyugodt, zihálás, mosolyogva álmában megölel vele kövér kezét … Általában mintegy az üres bölcsőt több és nem emlékezett.
Ez kényelmes.